Välkommen till häxans trädgård!

Välkommen till häxans trädgård!

Tack för att du hittat till min blogg, och vad roligt att dela denna magiska och spännande värld med dig! Aldrig hade jag trott att intresset för läkeväxter skulle vara så stort, när jag började skriva boken Häxans Trädgård. Jag tänkte att det kanske bara var jag som älskade att nörda in i högar av gamla örtböcker och dokument om häxförföljelser. Men det visade sig att många vill lära sig mer om detta, ja, annars skulle väl inte boken ha sålt 11 000 exemplar och ha blivit en av 2016 års mest sålda trädgårdsböcker? Jag är så glad över detta, främst för att jag ser en gemenskap bland oss alla som älskar läkeväxter och som känner oss som en del av en uråldrig tradition - häxornas kunskap.  I min blogg kommer jag berätta mer om läkeväxter, giftfri hudvård och skönhet och annat giftfritt. Plus en del om häxor och magi. Välkommen!